Secretar de stat în Ministerul Educației, prezent la un eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj

Secretarul de stat în Ministerul Educației, Radu Szekely, va participa miercuri, 21 aprilie, la un eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în cadrul Campaniei naționale de informare „Vaccinare și Testare pentru Învățare!”.

Evenimentul face parte din seria întâlnirilor naționale desfășurate la inițiativa Ministerului Educației, care au ca scop informarea elevilor, a cadrelor didactice și a părinților cu privire la importanța și necesitatea diminuării efectelor pandemiei de Covid-19, prin vaccinarea voluntară a personalului din învățământ și testarea elevilor.

La întâlnirea care va avea loc în Sala de conferințe de la Cluj-Arena, începând cu ora 13:30, vor fi prezenți: primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subprefectul Irina Munteanu, Mihai Moisescu-Goia, director executiv în cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Cluj, Răzvan Cherecheș, director al Departamentului de Sănătate Publică din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”. Având în vedere numărul restrâns al persoanelor care pot participa la un eveniment în spații închise, Inspectoratul Școlar Județean Cluj a transmis o invitație pentru conectarea online tuturor directorilor unităților de învățământ preuniversitar din județ.

În programul de miercuri al secretarului de stat Radu Szekely și înscriu și câteva vizite în unități de învățământ preuniversitar – a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut