Se returnează banii pentru biletele la Transylvania Open

Organizatorii turneului de tenis Transylvania Open, care a avut loc la Cluj-Napoca, au anunţat că, în urma interdicţiei spectatorilor de a putea fi prezenţi la competiţie, vor returna banii pentru bilete şi abonamente începând cu 25 ianuarie 2022.

„Absenţa spectatorilor a creat o problemă greu de anticipat doar cu o zi înainte de începerea turneului şi problema cu care ne confruntăm acum e aceea că în următoarea perioadă vom avea un vârf de plăţi esenţiale pentru ceea ce va însemna Transylvania Open 2022, de aceea vom putea începe returnarea banilor pe biletele / abonamentele achiziţionate cu data de 25 ianuarie 2022. Intervalul de returnare a banilor pe bilete / abonamente este 25 ianuarie – 25 aprilie 2022, în ordinea în care au sosit cererile. Opţiunile pot fi exprimate într-un termen de 30 de zile, adică până pe data de 4 decembrie 2021. Mulţumim şi nu uitaţi că alegând să ne susţineţi acum, în fapt, participaţi la menţinerea celui mai mare eveniment de tenis din România”, se arată într-un comunicat al organizatorilor difuzat pe pagina de Facebook a turneului.
Spectatorii care şi-au cumpărat bilete sau abonamente pentru ediţia din acest an a turneului vor avea şi posibilitatea de a le păstra pentru anul următor.
„Vom pune la dispoziţia tuturor plătitorilor de bilete două opţiuni pe care le vom comunica detaliat joi 4 noiembrie, prin partenerul nostru de ticketing, Entertix. Fiecare plătitor de bilete / abonamente va primi un email care va conţine următoarele opţiuni: Opţiunea 1 – păstraţi abonamentul / biletul pentru ediţia 2022 a Transylvania Open fără să fiţi afectat(ă) de creşterea preţului şi veţi putea alege, preferenţial, un loc mai bun în sală păstrând coordonatele de zi ale biletelor achiziţionate pentru ediţia de anul acesta (Ex. Aveţi bilet în Day 6, la TO2021, veţi putea achiziţiona un bilet tot în Day 6, la TO2022). În plus, ne-am gândit să mai adăugăm câteva beneficii pentru fiecare dintre cele două categorii (abonamente şi bilete) pe care le vom detalia în comunicarea de joi”, au anunţat organizatorii Transylvania Open.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut