Se reiau zborurile spre Constanţa de pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj a anunțat reluarea zborurilor directe spre Constanţa, una dintre cele mai aşteptate destinaţii de vacanţă a sezonului de vară 2022.

Luni, de pe Aeroportul Internațional Cluj au demarat primele zboruri din acest sezon estival spre Constanța, operate de către compania aeriană Blue Air. Zborurile spre litoralul Mării Negre vor fi operate pentru început cu trei frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, miercuri şi vineri, iar ulterior cu două frecvenţe săptămânale (luni şi vineri).

Destinația

Debut rută

Zile de operare

Program de operare

Constanța (CND)

20 iunie 2022

Luni

CLJ 12:40 – CND 13:45

CND 14:15 – CLJ 15:20

Miercuri şi Vineri

CLJ 18:00 – CND 19:05

CND 19:45 – CLJ 20:50

Orarul de zbor reprezintă orele de aterizare / decolare şi poate suferi modificări

La doar o oră distanță, ruta care conectează Cluj-Napoca de Constanța facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie. La fel ca şi în anii anteriori, aeroportul clujean şi compania Blue Air răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile, către riviera Mării Negre. Aceste zboruri sezoniere directe vor contribui la redescoperirea obiectivelor turistice româneşti, fiind susţinut astfel turismul intern.

„Suntem convinşi că zborurile spre Constanţa, vor continua să se bucure de aprecierea pasagerilor noștri și a celor din întreaga regiune deservită de aeroportul clujean şi vor contribui, desigur, la recuperarea traficului aerian de dinainte de pandemie.”, a declarat cu această ocazie Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj

„Astăzi dăm oficial şi startul vacanţelor pe litoralul Mării Negre, prin reluarea zborurilor directe spre Constanţa, de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Este un moment așteptat de mulți pasageri, pentru că este o destinație tradițională care completează excelent varietatea destinaţiilor de vacanţă disponibile de pe aeroportul clujean. Totodată, creșterea traficului turistic este una din prioritățile Aeroportului Internațional Cluj, iar zborurile spre Constanţa aduc o conectivitate rapidă pasagerilor care aleg să susțină turismul autohton, contribuind totodată la dezvoltarea relațiilor turistice și economice naţionale.”, a afirmat David Ciceo, directorul general al Aeroportului.

Zborurile sunt deja disponibile spre vânzare, iar mai multe detalii despre  acestea puteți obține accesând site-ul www.flyblueair.com.

În prezent, alături de zborurile spre litoralul Mării Negre, compania Blue Air mai are 5 destinaţii în operare, respectiv București Otopeni, Dublin, Heraklion, Rhodos şi Zakynthos şi alte 7 destinaţii care se vor relua în 2022, respectiv Valencia, Barcelona, Malaga, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Amsterdam şi Londra Luton.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut