Se reia traficul auto pe strada Eroilor din Florești

Traficul rutier se reia pe strada Eroilor din Florești pe ambele sensuri, însă se interzice accesul pietonal, a anunțat administrația locală.

Având în vedere evoluția lucrărilor la strada Eroilor, tronsonul cuprins între străzile Ioan Rusu/D. Mocanu spre sensul giratoriu din DN și complexitatea săpăturilor de adâncime necesare pe această porțiune, a fost desființat temporar trotuarul de pe partea dreaptă (sens spre magazin Lidl), pentru a permite din nou traficul auto în ambele sensuri. Începând de luni 18 iulie a.c. se reia traficul rutier pe ambele sensuri pe sectorul amintit, pentru reducerea timpilor de parcurgere a acestui tronson, dar SE INTERZICE accesul pietonal pe această zonă.

Pietonii vor avea accesul asigurat prin curtea Primăriei Florești pentru deplasare în siguranță, pe durata lucrărilor”, a transmis primarul Bogdan Pivariu, precizând că măsurile au fost discutate cu specialiștii Poliției rutiere și au drept scop reducerea pe cât posibil a disconfortului în trafic și reducerea timpilor de parcurgere a intersecțiilor la orele de vârf, concomitent cu păstrarea frontului de lucru pentru derularea proiectului de modernizare.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut