Se redeschide Intrarea Veche a Salinei Turda

­ŁĹ░­ŁĺĆ­ŁĺĽ­Łĺô­Łĺé­Łĺô­Łĺć­Łĺé ­ŁĹŻ­Łĺć­Łĺä­Łĺë­Łĺć a Salinei Turda se redeschide publicului vizitator ├«ncep├ónd de l­ŁÉ«­ŁÉž­ŁÉó februarie 2022, dup─â ce a fost supus─â unor ample lucr─âri de modernizare. ÔÇ×Nou─â tare ne place ce a ie╚Öit ╚Öi v─â a╚Ötept─âm s─â ne bucur─âm ├«mpreun─â! ÔÇ×╚śi cum unei redeschideri ├«i st─â bine cu surprize, ne-am asigurat c─â acestea vor fi prezente!ÔÇŁ, a transmis Salina Turda.

Lucarea de modernizare a pavilionului de intrare de pe strada Salinelor a constituit una dintre investi╚Ťiile┬á importante ale Salinei Turda, fiind realizat─â din fonduri proprii.

Anul trecut, aproape 400.000 de persoane au vizitat Salina Turda, num─ârul fiind mai mare cu 30 la sut─â fa╚Ť─â de 2020, c├ónd baza turistic─â a fost ├«nchis─â mai mult timp din cauza restric┼úiilor impuse de pandemia de COVID-19. Recordul de vizitatori a fost atins ├«n 2019 c├ónd aproape 690.000 de persoane au cump─ârat bilet pentru a se bucura de facilit─â╚Ťile de relaxare oferite de Salina Turda.

Salina Turda este recomandat─â pentru tratarea rinitelor, a astmului bron╚Öic, infec╚Ťiilor respiratorii, dar ╚Öi a altor boli ╚Öi afec╚Ťiuni. Salina Turda prezint─â ╚Öi zone de exploata╚Ťie conice, care sunt specifice ├«nceputurilor mineritului ├«n sare, dar ╚Öi trapezoidale.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la con╚Ťinut