Se înființează Clubul de Artă al municipiului Turda la Biblioteca Municipală „T. Murășanu”

Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” din Turda are bucuria de a anunța lansarea Clubului de Artă al municipiului Turda. Această inițiativă creativă își propune să promoveze arta plastică și artele vizuale ca mijloc de expresie și să ofere oportunitatea tuturor celor pasionați de artă să-și dezvolte talentul și să-și exploreze creativitatea.

Detalii despre Clubul de Artă:

Data de începere: Miercuri, 25 octombrie 2023.

Frecvență: În fiecare zi de miercuri.

Orar: În intervalul 14:00 – 15:30.

Locație: Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu,” situată în fostul internat al Liceului „Liviu Rebreanu” Turda, la parter (intrarea se face de pe Strada Macilor nr. 1).

Participare: Gratuită. Fiecare participant trebuie să-și aducă propriile materiale de lucru.

Clubul de Artă al municipiului Turda dorește să ofere un mediu deschis și prietenos tuturor celor care simt o chemare către artă și doresc să-și exploreze abilitățile artistice. Această comunitate artistică este deschisă atât amatorilor cât și artiștilor experimentați, oferindu-le oportunitatea de a experimenta și de a dezvolta abilitățile în diverse domenii artistice, precum pictura în acuarelă, pictura în acrilic, pictura în ulei pe pânză, pictura pe sticlă și piatră, desen în creion, cărbune sau pastel, artă decorativă și sculptură de tip modelaj.

Pe lângă aspectul practic, Clubul de Artă promovează și interacțiunea socială și schimbul de idei, organizând ateliere creative, vernisaje, expuneri, workshop-uri, mese rotunde, evocări, proiecții de filme și comentarii de artă, dezbateri pe teme de istoria artei, cultură națională și universală, și întâlniri cu artiști plastici.

Participarea la acest club poate reprezenta o modalitate excelentă de relaxare și dezvoltare a potențialului creativ, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Această inițiativă oferă o oportunitate unică de a se conecta cu alți pasionați de artă și de a face parte dintr-o comunitate care apreciază și înțelege valoarea artei. Participarea este gratuită, iar coordonatorul proiectului este Dana Deac.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut