Se închide circulația total pe o porțiune a autostrăzii Turda-Sebeș

CNAIR a anunțat că se închide circulația pe 1 km din autostrada Sebeș – Turda, timp de 30 de zile, pentru remedierea unor deficiențe apărute în perioada de garanție!

Pentru remedierea unor deficiențe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca începând de miercuri, 01.02.2023 ora 08:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800”, a anunțat CNAIR.

Pe perioada instituirii restricțiilor traficul va fi deviat astfel: ieșirea de pe autostradă se va realiza, prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza și revenirea pe autostrada A10,  prin utilizarea bretelei de acces 4.

Menționăm că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri propii, acestea fiind în perioada de garanție. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent în zona cu restricții și să respecte semnalizarea rutieră din zona lucrărilor”, a anunțat CNAIR.

 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut