Școală de vară Grow Wild SOR, la Cluj

Societatea Ornitologică Română anunță reluarea Școlii de vară Grow Wild SOR, care se va desfășura anul acesta în două serii a câte 5 zile, în perioadele 11-15 iulie și 18-22 iulie. La activitățile Școlii de vară, care se vor desfășura de luni până vineri, între orele 9:00 – 17?00, pot fi înscriși doar copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani.

„Locația școlii noastre de vară a rămas aceeași, Parcul Etnografic Național «Romulus Vuia», de pe Tăietura Turcului. Cu greu am putea găsi un loc mai potrivit, care să îmbine atât de frumos ideea de vacanță: natură și ulițe ca la bunici. Iar ca elemente de siguranță pentru părinți, putem aduce elegant în discuție gardul generos care înconjoară incinta și porțile păzite temeinic de străjeri și lacăte. Copii vor fi preluați de angajații și voluntarii SOR de la poarta laterală, situată pe drumul dintre parc și pădurea Hoia, la ora 9:00 și vor fi predați părinților în același loc, la ora 17:00. Activitățile vor fi diverse, ca în fiecare an, fiecare serie având ateliere în care copiii vor învăța despre plante, păsări, insecte, reptile, amfibieni și mamifere. Va fi multă joacă, principala modalitate prin care vom transmite copiilor dragostea noastră pentru natură. Și, cel puțin în acest caz, sperăm să fim contagioși! Pentru masa pe prânz vom merge la Restaurantul Fabriq din Parcul Industrial Tetarom, aflat în imediata vecinătate a Parcului Etnografic. Ni s-a confirmat, tot doamna Monica este șefă la bucătărie, deci nu avem griji, vom face victime și aici, din nou. Cele două gustări le vom avea în incinta parcului” – anunță organizatorii.

Potrivit acestora, prezența copiilor în Parcul Etnografic va fi condiționată și de semnarea unui contract de prestări servicii și a unui acord parental între Societatea Ornitologică Română și părinte.

Detalii, pe site-ul SOR.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut