Schimbări în conducerea companiei Terapia

Începând cu 1 noiembrie 2020, Dragoş Damian (foto) a fost promovat Director Regional pentru Europa de Est şi Rusia, iar Bogdan Ungureanu a fost numit noul Country Manager.

Din poziţia de Director Regional pentru Europa de Est şi Rusia Dragoş Damian va coordona strategia de business regională şi dezvoltarea operaţiunilor grupului în Rusia, dar şi activitatea site-ul de producție al subsidiarei Biosintez din regiune. Simultan, Dragoș Damian va conduce în continuare, în calitate de CEO, strategia și operațiunile locale pentru Terapia, inclusiv unitatea de producţie de la Cluj. „Sunt încântat să pot implementa strategii de dezvoltare în regiuni cu un potenţial atât de mare. (…) Numirea vine într-un context în care prioritatatile organizaţiei din ultimile luni la nivel global au fost si vor rămâne asigurarea sanatatii angajatilor, menţinerea continuitatii producţiei de medicamente pentru pacientii cronici si aducerea în România de medicamente împotriva COVID-19”, a declarat Dr. Dragoş Damian.

Terapia a anunţat şi numirea lui Bogdan Ungureanu în funcţia de Country Manager. Având o diplomă în medicină obţinută la Universitatea Carol Davila din Bucureşti, Bogdan Ungureanu are 20 de ani de carieră în cadrul companiei Terapia, iar anterior acestei numiri, el deținea poziția de Director Comercial, funcție pe care o va exercita în continuare. “Realizările companiei noastre de până acum au fost remarcabile şi ne propunem să continuăm să impactăm pozitiv vieţile pacienţilor români prin facilitarea accesului la noile medicamente din portofoliul Terapia.” a afirmat Bogdan Ungureanu.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut