Schimbări de garnitură la CFR Cluj

După ce a renunțat la Vojtus și Aurelio, Ediuard Iordănescu s-ar putea să-l piardă pe Damian Djokovic, mijlocaș dorit de Dan Petrescu la noua sa echipă Kayserispor.

Pagina de Twitter Transfer Merkezi a anunțat deja transferul mijlocașului croat la Kayserispor, deși Djokovic mai are contract cu CFR până în iunie 2022. Cotat la 1,6 milioane de euro, Djokovic este unul dintre cei mmai impăortanți jucători ai echipei feroviare, care a contribuit la toate cele trei titluri câștigate de CFR Cluj cu Dan Petrescu pe bancă.

Alături de Vojtus și Aurelio, care vor ajunge cel mai probabil la Gaz metan Mediaș, pe lista unor posibile transferuri mai figurează fundașul central Ivica Zunic, de care Iordănescu pare dispus să se dispenseze. De asemenea, se zvonește că FCSB și CFR ar fi în tratative pentru un schimb care îi vizează pe Sergiu Buș și Billel Omrani, atacantul clujenilor fiind în continuare dorit de Gigi becali deși a intrat de mai multă vreme într-o acută lipsă de formă.

La capitolul achiziții sunt vehiculate numele ”găzarilor” Bryan Alceus (mijlocaș central) și Dumitru Cardoso (atacant), ultimul fiind vizat și de FCSB. De asemenea, se pare că CFR Cluj nu a renunțat la ideea de a-i aduce în Gruia pe Usman Sale şi Nana Boateng, care au impresionat în disputa cu KuPS. Cea mai recentă prezență pe lista unor posibile transferuri este cea a fundașului Deian Boldor (25 ani) care a fost titulaar la naționalei U19 a României. Fundaşul a mai jucat la Montreal Impact, FK partizani (Albania), Pescara, Virtus Lanciano, Bologna, Hellas, Foggia şi Potenza, echipă cu care și-a reziliat reecent copntractul.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut