Schimbare de situație la conducerea Direcției Regionale de Drumuri Cluj

Curtea de Apel Cluj a dispus, printr-o ordonanță preşedinţială, repunerea lui Eugen Cecan în funcția de director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj. Decizia este definitivă, ceea ce a permis ca Eugen Cecan să-și preia deja atribuțiile.

Consiliul de Administrație al CNAIR l-a suspendat, la începutul lunii iulie, pe Eugen Cecan din funcția de Director Regional al DRDP Cluj. În acel context, George Marian Ursachi, președintele CNAIR SA a decis numirea în conducerea DRPD Cluj a lui Alexandru Petcovici inginer rezident și fostul șef al Serviciului de Investiții.

Cecan a contestat decizia în instanță cerând repunerea în funcție. Totodată, Eugen Cecan a cerut ca până la finalizarea procesului să fie dispusă o ordonanță președințială pentru a fi suspendată decizia prin care a fost demis de la conducerea DRDP Cluj.

Tribunalul Cluj i-a respins acțiunea privind emiterea unei ordonanțe președințiale, însă Curtea de Apel Cluj i-a dat câștig de cauză.

„Admite, cu opinie majoritară, apelul declarat de reclamantul Cecan Eugen împotriva sentinței civile nr. 2127 din 28.07.2021 a Tribunalului Cluj, pronunţată în dosar nr. 3135/117/2021 pe care o schimbă în tot, în sensul că admite cererea de ordonanţă preşedenţială formulată de reclamantul C.E. în contradictoriu cu pârâta CNAIR şi în consecinţă dispune suspendarea deciziei de nr. 1078/01.07.2021 de suspendare raporturilor de muncă până la soluționarea definitivă a contestației împotriva acestei decizii, care face obiectul dosarului nr. 3094/117/2021 al Tribunalului Cluj. Obligă pe intimatul pârât CNAIR – SA să plătească apelantului suma de 6512 lei, cheltuieli de judecată la fond şi în apel. Decizia este definitivă. Pronunţată prin punerea solu?iei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei, azi 11.08.2021. Cu opinie separată în sensul respingerii apelului. M-Ş.C.M.”, a dispus Curtea de Apel Cluj.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut