Săptămâna copilăriei la Biblioteca Județeană „Octavian Goga”

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” continuă să îi celebreze pe cei mici pe tot parcursul acestei săptămâni printr-o serie de evenimente organizate cu prilejul celei de a doua ediții a „Săptămânii copilăriei”.

Manifestările au început luni, 31 mai, la Filiala Grigorescu a Bibliotecii, unde a avut loc vernisajul expoziției „Jocul culorilor” – picturi realizate de copii sub îndrumarea artistului și consilierului prin artă Crinela Cârlogea. Expoziția va putea fi vizionată la sediul Filialei Grigorescu (Cluj-Napoca, str. Donath nr. 138), până în 17 iunie, în zilele de luni, miercuri și joi, între orele 12:00 – 20:00, respectiv marți și vineri, între orele 8:00 – 16:00.

Marți, 1 Iunie, pe pagina web a bibliotecii, pe Blogul copiilor „Între noi, copiii…” și pe pagina de Facebook a bibliotecii au fost anunțați câștigătorii concursului de desene „Eroii Cărților Citite”, ediția L. Anul acesta, 725 de desene au fost analizate de juriul format din cadre didactice de la Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca și de la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” Cluj-Napoca. Expoziția cu lucrările câștigătoare este organizată online, pe Blogul copiilor.

Activitățile continuă joi, 3 iunie, ora 11:00, când scriitoarea Simona Epure se va (re)întâlni în mediul virtual cu copiii de la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”. Vineri, 4 iunie, la ora 14:00, elevii de la Colegiul Național „Emil Racoviță” vor avea ocazia să se întâlnească, online, cu scriitorul Alex Moldovan.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut