Sănătatea Cluj, la a doua victorie a sezonului

Etapa a 14-a, penultima din acestn, din cadrul Ligii a 3-a a început vineri. În Seria a 9-a, Sticla Arieșu Turda a primit vizita Unirii Ungheni. După ce etapa trecută s-au impus la Jucu de Mijloc, în partida cu Sănătatea Cluj, marcând golul victorie pe final, echipa antrenată de Florin Pampea a trebuit să se recunoască învinsă, scor 1-2. Etapa viitoare, Arieșul Turda joacă tot pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir.

În aceeași serie, ultima clasată Sănătatea Cluj a evoluat în deplasare, cu Unirea Alba Iulia, de care a dispus cu 2-0, prin golurile lui Bogdan Zărnescu din minutul 33, respectiv Andrei Ștefan, din minutul 46, bifând a doua victorie stagională. În urma acestei victorii, cele două echipe au făcut schimb de locuri în clasament, iar „virușii verzi” au predat Unirii „lanterna roșie”. Sănătatea Cluj încheie anul cu un meci pe teren propriu, programat sâmbătă, 4 decembrie, la Jucu de Mijloc, cu Gloria Bistrița.

Viitorul Cluj, cea mai bine clasată dintre echipele clujene în Seria a 9-a, joacă sâmbătă, de la ora 14, în deplasare, cu CS Ocna Mureș. Tot sâmbătă și de la aceeași oră, lierul seriei, CS Hunedoara, joacă la Bistrița, cu Gloria, pe staionul „Jean Pădureanu”. Tot vineri, în Seria a 10-a, CFR 2 Cluj a jucat, pe teren propriu, cu „lanterna roșie” a clasamentului, Luceafărul Oradea. Feroviarii și-au valorificat statutul de gazde și s-au impus cu scor de neprezentare, după o serie neagră, de cinci înfrângeri la rând. CFR acumulează 17 puncte, iar în ultimul meci oficial al anului, pe 4 decembrie, va juca în deplasare cu Progresul Șomcuta Mare. Someșul Dej joacă sâmbătă, de la ora 14, cu CSM Satu Mare, în deplasare.

Cristian FOCȘANU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut