Salonul de Artă al profesorilor din învățământul preuniversitar clujean

Profesorii de arte vizuale din învățământul preuniversitar din județul Cluj, împreună cu Asociația Amici Artis, asociația Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, al Inspectoratului Școlar Județean Cluj și al Muzeului Național de Istorie al Transilvaniei, organizează în perioada 19 mai – 19 iunie, Salonul de Artă al profesorilor din județul Cluj.

Având scopul de a promova activitatea profesională și artistică a cadrelor didactice de artă din învățământul preuniversitar clujean, evenimentul își propune să ofere comunității locale și iubitorilor de artă „o incursiune aflată sub semnul vizualului, al emoției estetice și a expresiilor culturale dintre cele mai diverse în contextul actual al lumii artistice contemporane”, prezentând o gamă diversă de tematici și exprimări artistice care reflectă demersurile și preocupările profesorilor-artiști.

Lucrările semnate de cadrele didactice de arte vizuale din județul Cluj însumează o paletă amplă de tehnici plastice, de la fotografie și grafică, la diverse tehnici mixte, ceramică și pictură.

Deschiderea oficială a expoziției va avea loc joi, 19 mai, de la ora 17:00, în Sala Mansardă de la Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei (str. Constantin Daicoviciu nr. 2.).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut