Salina Turda, promovată în cadrul Tourism Expo Japan 2022.

Salina Turda este promovată în aceste zile în cadrul Tourism Expo Japan 2022.

„Anul 2022 s-a dovedit a fi un an al premierelor în ceea ce privește participarea la târgurile internaționale de turism! Interesul crescut al Japoniei pentru România ca destinație turistică demnă de luat în considerare s-a simțit încă din prima zi a evenimentului de turism! Ne dorim să promovăm Salina ca o comoară a României, atât din perspectiva spectaculosului pe care îl reprezintă, cât și ca punct de interes pentru turismul balnear!”, a transmis Salina Turda. Turism EXPO Japan 2022” se desfășoară la Centrul Expozițional Internațional Tokyo, între 22 septembrie și 25 septembrie 2022.

Salina Turda este unul dintre cele mai frumoase subterane din lume iar expunerea la mediu salin se traduce printr-o stare de bine generalizată. Salinoterapia sau speleoterapia este benefică atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, ca metodă alternativă, dar și complementară, de prevenire și

tratament pentru diverse afecțiuni. Indicațiile terapeutice ale curei de speleoterapie sunt: rinita alergică, rinosinuzita cronică; hipertrofie amigdaliană, vegetaţii adenoide (polipi); infectii respiratorii repetate (angine, faringite, traheo-bronsite, pneumonii, rinoadenoidite repetate în antecedente); astm bronşic nonalergic / intrinsec / nonatopic şi astm bronşic alergic / extrinsec / atopic, forme asimptomatice sau simptomatice uşoare şi moderate; bronşita cronică alergică, bronşita cronică obstructivă; bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Efectele benefice ale unei cure de speleoterapie persistă aproximativ 2️⃣3️⃣ luni după finalizarea curei se recomandă efectuarea a două cure pe an, în special primăvara și toamna.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut