Rompetrol angajează tineri care pleacă din sistemul de îngrijire de stat

Rompetrol, companie de distribuție a concernului KMG Internațional, a anunțat că în acest an va angaja, la nivel național, 100 de tineri care părăsesc sistemul de plasament de stat, posturile fiind disponibile în cele 165 stații pe care le deține în țară, inclusiv în județul Cluj.

”În prezent avem deschise 77 de poziții, însă lista acestora va fi actualizată permanent pe site-ul nostru, pe măsură ce unele posturi vor fi ocupate. Obiectivul nostru este ca până la sfîrșitul acestui an să angajăm 100 de tineri, și deja am primit recomandări de la organizațiile și instituțiile care se ocupă cu acești tineri. Candidații vor fi contactați pentru un interviu telefonic, în funcție de posturile disponibile în fiecare județ.”, a declarat, pentru Făclia Cluj, Costinela Dragan, reprezentant Rompetrol.

Posturile pot fi ocupate de tinerii cu vârsta între 18-25 de ani care pleacă din sistemul de plasament de stat, au absolvit liceul, și sunt interesați să se angajeze ca lucrători comerciali, bucătari sau barista (persoană care decorează și prepară cafea). Cei interesați pot aplica pentru un post pe site-ul companiei, iar ONG-urile care lucrează cu tinerii din sistemul de stat sau Direcțiile generale locale de asistență socială pot transmite recomandări.

Toți tinerii vor beneficia de pregătire completă și de tot sprijinul necesar pentru a deveni membri ai echipei Rompetrol; vor avea venituri constante, asigurări de sănătate și toate beneficiile pe care le oferă un contract de angajare.”, afirmă Gina Cruceru, director de resurse umane KMG Internațional.

În rețeaua Rompetrol din România sunt angajate deja peste 2.600 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 71 de ani, dintre care peste 60% sunt femei.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut