Românii au dăruit Lumină spitalelor

Scrisorile către Moș Crăciun ale spitalelor din Cluj-Napoca, Sibiu, Iași, Suceava și Hațeg i-au impresionat pe mai mulți români care au votat pentru distribuirea celor 500.000 kWh de energie, puși la dispoziție de E.ON în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”. Aceștia s-au alăturat inițiativei E.ON, accesând pagina de Facebook dedicată și contul de Instagram „Dăruiește Lumină”, orice interacțiune, like, share sau comentariu folosind hashtagul #daruiestelumina reprezentând 100 kWh energie pentru spitalul pentru care au optat românii.

Conform celor anunțate de reprezentanții E.ON, la finalul campaniei, Spitalului de Pediatrie Sibiu îi vor reveni 123.200 kWh energie, Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca – 111.900 kWh, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași – 96.800 kWh, Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava – 84.300 kWh, iar Spitalului Orășenesc Hațeg – 83.800 kWh.

Ediția din acest an a campaniei „Dăruiește Lumină” s-a derulat în perioada 15-24 decembrie, în cadrul acesteia fiind oferiți 500.000 kWh energie, unui număr de cinci spitale. Este cea mai mare cantitate pusă la dispoziție până acum de compania E.ON, la edițiile anterioare cea mai mare cantitate oferită fiind de 250.000 kWh

„Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, contribuind, alături de E.ON, pentru a aduce energie celor care se dedică bolnavilor: medici, asistente, infirmieri, ambulanțieri, brancardieri sau personal administrativ, pentru a avea în continuare puterea de a vindeca pe cei aflați în suferință” – este mesajul transmis de reprezentanții companiei.

În cadrul celor opt ediții ale campaniei „Dăruiește Lumină”, desfășurate începând din 2015, E.ON a oferit 1.750.000 kWh energie pentru 61 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut