Rezultate bune la Campionatul național de tir

Etapa a 3-a a Campionatului Național de tir sportiv PPC WA1500 s-a desfășurat la  Poligonul Tunari din localitatea Joița de lângă București, iar trăgătorii de la U Cluj au avut o evoluție remarcabilă.

Printre cei peste 100 de sportivi de la cluburi de profil de pe tot cuprinsul țării s-au aflat și membrii delegației clujene: Hannelore Bolog, Helena Buzaș, Vlad Ilaș, Ioan Tinca, Simona Rus, Mihai Boroș, Sorin Simescu-Ailoaie, Mircea Marian, Bogdan Goadă și Mihai Albu.

Bogdan Goadă a câștigat trei dintre probe și s-a clasat al doilea în alta. Alte rezultate bune au fost înregistrate de Mihai Albu cu un loc întâi, trei locuri doi și un loc trei, Hannelore Bolog cu un loc întâi și un loc trei, Mircea Marian cu două locuri doi, Vlad Ilaș cu un loc doi și Mihai Boroș cu două locuri trei.

Clasamentul final se întocmește luându-se în calcul cele mai bune trei trageri realizate de-a lungul întregului sezon iar următoarea etapă este programată tot la Joița, între 23 și 25 Mai.

PPC reprezintă prescurtarea de la Precision Pistol Competition (Competiție cu Pistol de Precizie) și este o disciplină de tir în care se folosește pistol sau revolver de calibru mare iar WA 1500 este organizația care stabilește regulile de desfășurare ale întrecerilor.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut