Reținuți pentru tâlhărie calificată

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut marți, 23 februarie, patru bărbați din județele Sălaj și Cluj, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de  amenințare, tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

„La data de 22 februarie a.c., în jurul orelor 19:30, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un tânăr de 20 de ani, din municipiul Dej, cu privire la faptul că acesta ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie calificată. În urma cercetărilor efectuate, a reieșit că, în timp ce tânărul se afla în fața imobilului de domiciliu, ar fi fost abordat de un bărbat care era însoțit de alte trei persoane necunoscute. În urma unor discuții în contradictoriu cu privire la o sumă de bani datorată, bărbatul i-a aplicat acestuia o lovitură, sustrăgându-i din buzunar un telefon mobil. Ulterior, aceștia s-au deplasat în locuința tânărului de 20 de ani, de unde bărbatul, sub amenințare, ar fi sustras un alt telefon mobil, aparținând unui tânăr de 26 de ani, din Dej, aflat în vizită în locuință” – informează IPJ Cluj.

În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiști, cele patru  persoane au fost identificate, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani, din comuna Gâlgău, județul Sălaj și trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, din municipiul Dej.

Față de cei patru bărbați a fost dispusă măsura reținerii, urmând a fi prezentați magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej pentru luarea altor măsuri.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut