Restricții și măsuri anticoronavirus în Gherla și Viișoara

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ca în municipiul Gherla și în comuna Viișoara, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășit pragul de 3/1000 de locuitori, să se dispună, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 25.03.2021, o serie de măsuri și restricții. În Gherla, incidența a ajuns la 3,30, iar în Viișoara aceasta este 3,36.

Astfel, în aceste localități este interzisă activitatea cinematografelor și a sălilor de spectacole, ca de altfel și activitatea restaurantelor și a cafenelelor, în interior. De asemenea, este interzisă activitatea în cluburi, baruri și discoteci, precum și în sălile de jocuri.

De asemenea, o școală din municipiul Cluj-Napoca își va suspenda activitatea care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică, la cursuri.

„Văzând adresa Inspectoratului Școlar Județean nr. 2257 din 23.03.2021, privind propunerea de suspendare a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor pentru unitatea de învățământ particular Școala Primară „Octofun” din municipiul Cluj-Napoca, la propunerea Consiliului de Administrație a unității de învățământ particular, avizată de Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică, CJSU a hotărât suspendarea, până la data de 28.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, pentru unitatea de învățământ”, transmite Prefectura.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut