”Reparație capitală” la Hala Agro din piața Mihai Viteazu

Din prima zi a anului viitor, Hala Agroalimentară din piața Mihai Viteazu va intra în reamenajare, operație care va dura până la 1 martie, data la care este preconizată finalizarea lucrărilor.

Lucrările implică repoziționarea și schimbarea meselor de vânzare, a pardoselii, a ușilor și feresrelor, precum și o minimă modificare a culoarelor de acces. ”Acum suntem în curs de autorizare cu cei de la ISU, care ne-au impus anumite condiții specifice privind accesul clienților în piață, condiții pe care trebuie să le respectăm.”, spune Radu Vlas, proprietarul Complexului Leu, la parterul căruia se află Hala Agroalimentară.

De remarcat că și în această perioadă perioadă piața va fi funcțională, pentru vânzători fiind oferite spații în zona exterioară dinspre str. Ploiești, unde acum se vând flori. ”Vom oferi spații vânzătorilor care își manifestată intenția de a desface produse în zona respectivă. Însă, ca de obicei, vor avea prioritate producătorii, așa cum se întâmplă și în spațiul din interior.”, spune Radu Vlas, care mai afirmă că, deocamdată, din cauza volatilității prețurilor materialelor de construcții, îi este greu să facă o estimare a costului lucrărilor de reamenajare.

Pe de altă parte, conducerea Complexului Leu se află în discuții și cu un posibil chiriaș a zonei de la subsolul Halei, unde a funcționat anterior magazinul Carrefour. ”Suntem în discuții avansate cu un retailer cunocut, pentru ocuparea spațiului de la subsol. Dacă vor reuși să încheiem un contract până de Sărbători, cel mai probabil ei vor începe lucrările de reamenajare a acelui spațiu de prin 15 ianuarie. Întrucât au nevoie de circa două luni pentru reamenajare, cel mai opptimist termen pentru intrarea în funcțiune a magazinului este 15 martie”, afirmă Radu Vlas.

V. D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut