Regal baschetbalistic, astăzi, în BT Arena: U BT Cluj – Joventud Badalona, în EuroCup

U-Banca Transilvania joacă, miercuri, o partidă extrem de importantă în 7Days EuroCup, împotriva celor de la Joventut Badalona, câștigătoare a Euroligii și de două ori campioană a Spaniei.

În acest sezon al EuroCup, ibericii sunt pe locul doi în clasament, cu patru succese și două înfrângeri, iar clujenii au două vitorii și patru partide pierdute.

Joventud Badalona vine după o înfrângere surprinzătoare suferită în fața celor de la JL Bourg, 85-80. În actualul sezon, verzii au mai cedat meciul cu Bursasport, dar au depășit în schimb pe  Cedevita Olimpija Ljubljana, Brescia, Prometey și Ulm.

Henry Ellenson este cel mai bun marcator al Badalonei, cu o medie de 12.2 puncte, 4.8 recuperări și 1.2 pase decisive

”Vom evolua împotriva unei favorite la câștigarea EuroCup. Sunt o echipă cu o mare tradiție și ani mulți jucați în Euroligă. Anual ajung în Play-Off în Spania și au performanțe bune. Sunt o formație pe care ne dorim să o întâlnim. Vrem să facem un joc bun și să câștigăm. Băieții sunt foarte motivați, ne-am antrenat bine și nu întâmpinăm mari probleme cu accidentările. Kuti a fost răcit, dar sper să fie apt la ora jocului. Tratăm cu optimism partida și vrem să câștigăm”, a declarat, marți, Mihai Silvășan, antrenorul celor de la U-Banca Transilvania.

”Cred că vom întâlni una dintre echipele foarte bune din EuroCup. Joacă extraordinar în EuroCup, au baschetbaliști cu experiență. Au același antrenor de mulți ani, așa că dispun de un avantaj în fața oricui. Pentru noi va fi o provocare să jucăm împotriva lor și vom încerca să devenim mai buni. Sper să ne descurcăm foarte bine și chiar să câștigăm”, a spus și Nemanja Gordić, jucător clujenilor, la conferința de presă de marți.

Partida din BT Arena va începe la ora 19:30.

Sandu Mureșan

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut