Record de lucrări de infrastructură la Turda

Nu mai puțin de 31 de lucrări care au vizat modernizări de străzi și curți interioare au fost finalizate în acest an la Turda. Investițiile au fost realizate prin intermediul fondurilor europene, fondurilor guvernamentale sau de la bugetul local.

,,Ne așteptăm ca anul 2021 să fie și mai intens din punct de vedere al modernizării infrastructurii, în contextul în care mai avem de executat lucrări incluse în proiectele de finanțare, după cum știți am reușit să obținem fonduri pentru foarte multe străzi. De asemenea, recent au fost alocate și fondurile guvernamentale pentru Cartierul Primăverii și încă șase străzi din municipiu. Ceea ce este sigur este că nu ne vom opri până nu vom vedea toate străzile din Turda modernizate, la standarde europene” a declarat Cristian Octavian Matei, primarul municipiului Turda. Pe majoritatea străzilor modernizate au fost executate și lucrări de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare, lucrări prevăzute în proiectul european derulat de Compania de Apă Arieș.

„Ne bucurăm că reușim să închidem anul cu un asemenea bilanț și îi asigurăm pe cetățeni că vom continua modernizarea străzilor și în anul care urmează, aceasta rămânând una dintre prioritățile administrației locale”, a spus Matei. Edilul a spus că alte 15 lucrări vor fi finalizate în prima parte a anului viitor. În total, în perioada 2016 – 2020 s-au realizat peste 80 de lucrări majore de asfaltare și modernizare.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut