Rata de vaccinare a personalului din unitățile de învățământ preuniversitar clujene: 79,04%

Rata generală de vaccinare a angajaților din sistemul educațional clujean este de 79,04% (9.393 de persoane), conform datelor centralizate vineri, 7 ianuarie, de Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

În prezent, la nivelul județului, 438 unități de învățământ își desfășoară activitatea exclusiv față în față, 4 unități  de învățământ își desfășoară activitatea în sistem online, o unitate de învățământ funcționează integral în sistem online, ca urmare a aplicării art. 3, alin. 2, din Ordinul Comun ME/MS nr. 5338/1.082/1.10.2021 (solicitare a unității și aprobare IȘJ Cluj). 22 de clase din unitățile de învățământ au activitatea față în față suspendată.

La nivelul județului Cluj sunt 50 de cazuri active personal (didactic, nedidactic, auxiliar) și 87 de cazuri active de preșcolari/elevi confirmați Covid-19

„În județul Cluj, în săptămâna 3-7 ianuarie 2022, ca urmare a aplicării testelor non-invazive elevilor, s-au identificat 10 elevi cu rezultate pozitive. Potrivit informațiilor comunicate de la nivelul unităților școlare, 7 elevi au fost reconfirmați ca fiind pozitivi prin retestarea PCR, iar 3 elevi au primit rezultatul negativ prin retestare PCR” – informează Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut