Rapid – U Cluj, în etapa a opta a Superligii | Neagoe: ”Mi-aș dori să fim noi prima echipă care câștigă în Giulești!”

U Cluj joacă, marți seară în Giulești, cu Rapid București, o partidă din etapa a opta a Superligii. Antrenorul Universității, Eugen Neagoe, spune că îți dorește ca echipa sa să fie prima din acest sezon care cucerește toate cele trei puncte pe terenul rapidiștilor. ”Mi-aș dori să și marcăm, nu unul, ci chiar mai multe goluri, doar așa vom putea câștiga jocul”, a spus Eugen Neagoe, la conferința de presă de dinaintea partidei din Giulești.

”A trebuit să ne acomodăm foarte rapid eu cu jucătorii, dar și jucătorii cu mine. A trebuit să facem rapid acest lucru, și cred că am început să ne cunoaștem mai bine.

Referitor la meciul cu Rapid, știm cu toții ce atmosferă va fi în stadion. Rapid, ca și noi, are suporteri foarte mulți, dar sunt convins că și noi vom avea destui suporteri la ora meciului acolo. Aș vrea ca jocul să fie în favoarea noastră, să conducem, să câștigăm acest joc. Nu va fi, însă, deloc ușor, vom întâlni echipa de pe locul doi, dar care e la egalitate de puncte cu liderul Farul Constanța. Va fi destul de dificil, nicio echipă n-a câștigat în acest început de campionat în Giulești, mi-aș dori să fim noi prima echipă care câștigă acolo.

Cu siguranță, Rapidul pleacă cu prima șansă, dar nu știu dacă așa vor sta lucrurile și în teren, eu cred că lucrurile vor fi echilibrate, avem și noi jucători cu experiență, și, atunci, cred că cei care vor fi cei mai inspirați vor avea câștig de cauză.

Problemele din atac pot fi rezolvate marcând goluri. Trebuie să ținem mult de minge, vreau să avem o construcție foarte bună, elaborată, să pasăm, să ne creăm situații de poartă, așa cum ne-am creat și la Voluntari, unde, din păcate, n-am reușit să marcăm. Marți seară mi-aș dori, și sperăm, să și marcăm, nu unul, ci chiar mai multe goluri, doar așa vom putea câștiga jocul. Ca și la Voluntari, nu vom juca doar faza de apărare, vom încerca să atacăm, și atunci când vom avea mingea vom merge peste cei de la Rapid.

Ne dorim să mai facem câteva transferuri, este vorba despre 3-4-5 jucători care vor veni, dar despre asta vreau să discutăm după această partidă, pentru că este unul foarte important. Sigur, îmi doresc să fim mult mai puternici, și asta vom și face. Nu am discutat până acum de anumite despărțiri de unii jucători, vom vedea”, a declarat Eugen Neagoe.

Partida dintre Rapid București și U Cluj va începe la ora 22.00.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut