Raluca Turcan, în vizită la fabrica Bosch din Jucu

Ministrul Muncii Raluca Turcan va particpa joi la inaugurarea oficială a unei noi unități de producție la fabrica Bosch din Jucu.

La inaugurarea noii unități de producție din Jucu este anunțată participarea conducerii companiei Bosch, a autorităților locale, a reprezentanților mediului academic dar și a ministrului Muncii, Raluca Turcan. La mijlocul lunii iulie, Bosch a inaugurat lucrările de construcție a celei de-a doua clădiri a Centrului de Inginerie din Cluj-Napoca, iar în cursul anului trecut a investit 85 de milioane euro în fabrica de componente auto electronice din Jucu, a cărei capacitate de producție și depozitare a fost mărită. În această unitate, Bosch produce, din 2013, printre altele, unități de control electronice pentru airbag, pentru sisteme de camere multiple și asistență la condus și parcare. De la deschiderea sa, fabrica din Jucu a furnizat peste 250 de milioane de piese auto.

Bosch mai deține în România, pe lîngă Centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj-Napoca și unităţile de producţie din Blaj și Jucu, Centrul de servicii de externalizare a proceselor de afaceri în Timişoara și un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum, Tehnologie pentru construcţii şi energie în București, unde activează și o filială a BSH Hausgeräte GmbH.

V. Dădulescu

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut