”Rabla” merge și în noiembrie

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat că sesiunile de depunere a dosarelor în cadrul Programelor „Rabla Clasic” şi „Rabla Plus” au fost prelungite până pe 20 noiembrie 2020.
În cadrul Programului „Rabla Plus” a fost introdusă eligibilitatea autovehiculelor înmatriculate pentru prima dată cu cel mult şase luni în urmă, faţă de data vânzării şi care nu depăşesc 6.000 de km, inclusiv autovehicule care au fost utilizate pentru activităţi de drive-test sau demo. Vor fi eligibile și acele autovehicule care, conform legislaţiilor naţionale din cadrul Uniunii Europene, au fost înmatriculate tehnic în vederea exportului către România.

Și sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare pentru Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic – staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ – a fost prelungită până la 30 noiembrie 2020.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut