PSD Cluj a depus listele candidaturilor pentru Parlament

Organizația Județeană Cluj a Partidului Social Democrat a depus la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru Parlamentul României.

La Senat lista este deschisă de Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național PSD, iar la Camera Deputaților prima poziție este ocupată de Patriciu Achimaș-Cadariu, director medical al Institutului Oncologic Cluj Napoca și fost ministru al Sănătății.

La Camera Deputaților lista este completată de Alexandru Cordoș, președinte interimar al Organizației județene PSD Cluj, Ovidiu Săcară, fost director la C.N. Poșta Română, Horea Chirteș, jurist, și de Cornel Itu, actual deputat în Parlamentul României.

La Senat, pe locul doi se află inginerul Răzvan Ciortea, președinte al organizației municipale PSD Turda, urmat de economistul Claudia Anastase, fost director general al C.N.T.E.E. Trans Electrica S.A.

“Organizatia Partidului Social Democrat Cluj transmite cetățenilor un semn clar al înnoirii și al deschiderii către societate, vizând o nouă abordare a politicilor sociale, promovând în acest sens specialiști din diverse domenii, oameni valoroși, capabili să guverneze în folosul românilor” – a declarat liderul interimar al PSD Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut