Amendă serioasă dată de Protecția Consumatorilor în Feleacu

Comisariatul Judeţean Pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj a verificat respectarea serviciile oferite de S.C. Teleschi S.R.L. pe pârtia de schi Feleacu, rezultatul controlului fiind o amendă de 50.000 lei și stoparea activității până la remedierea deficiențelor.

Comisariatul a anunțat că a găsit mai multe nereguli, printre care dozatoare de gel igienizant din toalete goale, cabină WC destinată bărbaţilor defectă, lipsa unor plăci de gresie în spaţiile de toaletă, feţe de masă rupte, scaune cu muchii ascuţite, zona de bar neigienizată, deşi la momentul controlului era ora 14,17, în condiţiile în care programul începe le ora 14, bloc alimentar cu deficienţe, respectiv folosire de vase emailate, hota îmbâcsită cu depuneri de impurităţi, plita neigienizată, conducta de apă curentă spartă, folosirea de frigidere cu rugină în exces, depozitare de produse direct pe paviment, zone cu igrasie în perimetrul barului, utilizarea cărnii fără elemente de identificare, veselă din PVC şi un cântar neomologat. Firma a fost amendată cu 50.000 de lei, iar prestarea serviciilor au fost oprită până la remedierea deficienţelor.

”Și-au remediat deficiențele între timp și a rămas oprit blocul alimentar. Dar partea de bar, de terasă, de igienă le-au remediat, a rămas oprit doar blocul alimentar”, a declarat, pentru Făclia Cluj, Mircea Radu, comisar sef adjunct comisar sef adjunct la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj, care a participat la acest control, efectuat în urma unei sesizări.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut