Proiecție online de documentare în lucru

Asociația Reciproca și Cinema Arta prezintă o parte din munca participantelor la atelierul de film documentar coordonat de Mona Nicoară.

“Granițe și limite: vulnerabilități în vremuri grele | prezentare documentare în lucru”, reprezintă exact ceea ce spune titlul acestui proiect: mostre, idei și eseuri vizuale care vorbesc despre vulnerabilitățile noastre și a celor din jurul nostru – prieteni, familie, concetățeni -, materiale care fac parte din documentare aflate în dezvoltare și și feedback-ul oferit de toți cei implicați în atelier.

La atelierul de film documentar au participat: Grațiela Bădescu, Ioana Bălănescu, Alexandra Carastoian, Adriana Creangă, Adrian Dohotaru, Eckstein-Kovacs Rahel, Radu Gaciu, Luana Hagiu, Cecilia Laslo, Daria Nistor, Carmen Tofeni, Doru Vatavului.

Proiecțiile sunt disponibile online în data de duminică 25 octombrie, în intervalul orar 11 – 19, pe platforma Cinema Arta. La ora 19 are loc o proiecție live stream urmată de o discuție online cu participanții la atelier și invitații acestoraa. Discuția va fi accesibilă pe pagina Facebook Focus Atelier Cluj, iar accesul este liber.

Evenimentul face parte din (B)orders, cea de-a V-a ediție a Focus Atelier, un proiect al Asociației Reciproca, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut