Proiect de dezvoltare digitală, implementat de USAMV Cluj-Napoca

Un proiect care vizează creșterea calității actului educațional universitar prin dezvoltare digitală – USAMV CN – Digital Connecting” este implementat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, în perioada octombrie 2022 – decembrie 2025.

Proiectul, finanțat prin PNRR. include numeroase obiective specifice, între care: modernizarea a 7 laboratoare IT cu tehnologie digitală inovativă destinată metodelor de predare-învățare; crearea unui Data Center necesar activității de cercetare și dezvoltării competențelor profesionale și digitale ale studenților și cadrelor didactice; crearea a două noi centre de cercetare și a 5 noi laboratoare de cercetare prin achiziționarea de instrumente și echipamente hardware și software; formarea competențelor digitale pentru peste 250 de studenți și cadre didactice.

Valoarea totală acordată în cadrul Contractului de finanțare este de 18.147.500 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 15.250.000 lei, iar 2.897.500 lei reprezintă TVA.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut