Proiect CERT Transilvania: Zâmbete pentru piticii curajoși

CERT Transilvania își propune ca, de 1 Iunie, să le fie alături copiilor îngrijiți în secția de oncopediatrie, „un pic mai altfel”.

În cadrul unui proiect intitulat „Zâmbete pentru piticii curajoși”, organizația a anunțat că va cumpăra cărucioare sport și scaune cu rotile colorate, „care să le sprijine copiilor pașii pe calea lungă a recuperării” și le va dărui tablete și laptopuri la care să poată asculta cântecele și povești sau vor putea participa la cursurile online, alături de colegi.

Cei care doresc să se alăture demersului  CERT Transilvania au la dispoziție două opțiuni pentru donații:  în contul asociației, IBAN: RO36BTRL01301205109280XX, respectiv prin BTPay, număr telefon: 0745607908, cu mențiunea “PITICI”.

Pentru că „faptele bune merită răsplătite”, pentru fiecare donație de 50 lei, donatorul va primi o șansă, în tragerea la sorți „pentru câștigarea a două premii deosebite: un set mobilier baie diafan și un set mobilier Hello Kitty jucăuș, în valoare totală de 16.000 lei” – anunță inițiatorii proiectului, într-o postare pe pagina de Facebook a organizației.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut