Programul funeraliilor PS Florentin Crihălmeanu

Trupul neînsuflețit al Preasfinției Sale Florentin Crihălmeanu va fi depus vineri, 15 ianuarie, în Catedrala „Schimbarea la Față”, iar cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o vor putea face în intervalul orar 08:00 – 20:00, cu respectarea strictă a normelor sanitare prevăzute pentru perioada de pandemie.

Tot vineri se va organiza, în toate parohiile de pe teritoriul Eparhiei, o seară de priveghere publică (parastas, rozar etc).

Sâmbătă, 16 ianuarie, la ora 11:00, trupul Preasfinției Sale Florentin va fi depus pe esplanada din fața Catedralei din Piața Timotei Cipariu, iar la ora 12:00 va avea loc Slujba Înmormântării.

„Cei care din binecuvântate pricini nu vor participa la slujba înmormântării, vor celebra în parohia proprie Sfânta Liturghie cu panahida la intenția odihnei sufletului Preasfinției Sale Florentin” – a anunțat Episcopia Greco-Catolică de Cluj-Gherla care, respectând dorința testamentară a Preasfinției Sale Florentin, îi invită pe toți cei care doresc să aducă coroane, jerbe sau flori, să ofere, în locul acestora, bani săracilor.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut