Programul echipelor României la Campionatul European de Tenis de Masă

Federația Română de Tenis de Masă organizează, în colaborare cu European Table Tennis Union (ETTU), întrecerile 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships (Campionatul European de Tenis de Masă), la BT Arena din Cluj Napoca, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie.

European Table Tennis Team Championships va reuni la start 24 de echipe feminine si 26 de formații masculine, iar în aceste zile organizatorii – Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union – au stabilit programul detaliat al competiției. În competiția feminină, România a câștigat ultimele două editii, în 2017 (Luxemburg) și în 2019 (Nantes).
Echipele României vor avea, în faza grupelor, următorul program: * marți, 28 septembrie, ora 19 – România – Luxemburg (masculin) * miercuri, 29 septembrie, ora 16 – România – Belgia (feminin) * miercuri, 29 septembrie, ora 19 – România – Finlanda (masculin) * joi, 30 septembrie, ora 16 – România – Italia (feminin) * joi, 30 septembrie, ora 19 – Slovenia – România (masculin).
Fazele finale: * vineri, 1 octombrie – sferturile de finală * sâmbătă, 2 octombrie – semifinalele * duminică, 3 octombrie – finalele. Începând cu faza sferturilor de finală, meciurile din cadrul 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships vor fi transmise LIVE de către Look Sport TV.

Persoanele cu handicap vor avea gratuitate pe baza certificatului de handicap, care trebuie prezentat la intrare. Pensionarii vor avea gratuitate pe baza talonului de pensie, care trebuie prezentat la intrare. Elevii vor avea gratuitate pe baza certificatului de naștere (copie, poză, format electronic), care trebuie prezentat la intrare. Biletele au prețuri cuprinse între 15 lei și 45 de lei, dar se vând și abonamente pentru toate zilele de competiție, la prețul de 70 de lei, pe site-urile www.iabilet.ro și www.bilete.ro. Pentru a preveni răspândirea COVID-19, la intrarea în BT Arena, toți spectatorii de peste 18 ani trebuie să prezinte certificatul de vaccinare sau un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut