Programul de business coaching pentru femeile antreprenor

Marți, 7 martie, a fpost semnat parteneriatul între Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Cluj-Napoca și Internațional Coaching Federation Romania, privind demararea Programului de business coaching pentru femeile antreprenor.

Programul, care se va desfășura în perioada martie – decembrie a acestui an, include servicii de business coaching pentru 50 de beneficiare a programului ”Femeia Antreprenor 2022” din Zona de Nord-Vest, prin ințiativa Ignite din cadrul Internațional Coaching Federation.

Programul se va derula în două etape. În prima etapă, în perioada 8 martie – 7 aprilie, se desfășoară înscrierea persoanelor acreditate ca și coach, pentru ca în cea de-a doua, începând din 10 aprilie, se pot înscrie, timp de 30 de zile, beneficiarele, care vor fi selectate pe baza principiului primul venit – primul servit. Apoi se vor desfășura, până la sfărșitul anului, 6 sesiuni de coaching, în format fizic sau online, în funcție de preferințele persoanelor implicate.

Să mai spunem că ”Femeia Antreprenor 2022” este un program națioinal multianual, implementat de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, prin Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, care are scopul de a sprijini, inclusiv financiar, înființarea structurilor economice private conduse de femei. În cadrul programului au fost depuse 9.520 de cereri de finanțare la nivel național, dintre care 1.954 de cereri din regiunea de Nord-Vest, iar 781 aparțin antreprenoarelor din județul Cluj.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut