Program intensiv pentru studenți, coordonat de UBB

În perioada 22-28 martie, 32 de studenți și 18 profesori din 6 țări participă online la Programul Intensiv „Promoting Social Inclusion in a Complex World” (PROS), coordonat de UBB.

În cadrul programului,  profesori de la 6 universități europene ghidează studenții să înțeleagă mai bine numeroasele dimensiuni ale excluziunii sociale și facilitează dezvoltarea competențelor acestora de a lucra cu persoane provenind din medii marginalizate.

Programul face parte din parteneriatul strategic Erasmus+ „Promoting social inclusion skills in a post-truth world: A gamified online platform and curriculum (PROMIS)”, dintre Universitatea Babeș-Bolyai (coordonator), Universitatea din Bologna (Italia), Universitatea din Bordeaux (Franța), Universitatea Cardinal Stefan Wyszyński din Varșovia (Polonia), Universitatea Tehnologică din Kaunas (Lituania), Universitatea din Utrecht (Olanda) și eLearning & Software (România). Directorul proiectului este conf. univ. dr. Oana Negru-Subțirică (Departamentul de Psihologie, UBB).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut