Program de leadership pentru studenți și profesori universitari clujeni

Studenții și profesorii din mediul universitar se pot înscrie în programul FUTURE Manager organizat la nivel național cu scopul de a-i ajuta pe participanți să își dezvolte competențele de leadership.

Programul ajută studenții să facă trecerea de la facultate la a fi lideri, în timp ce profesorii universitari aprofundează noi metode de predare, și include o învățare bazată 100% pe activități practice. Programul include module de învățare practice ce oferă un parcurs complet pentru o poziție de Manager în interiorul unei companii.

Studenții înscriși în program beneficiază gratuit, printre altele, de: * 16 ore de sesiuni active de training organizate în format online și fizic în 6 orașe din țară (București, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, Constanța, Timișoara) * descoperirea modului în care funcționează piața muncii și modul în care se pot angaja aceștia * sesiune de orientare în carieră * posibilitatea de a descoperi mai multe detalii legate de program înscriere directă * feedback personalizat pe CV * pregătire pentru interviul de angajare.

Profesorii universitari beneficiază gratuit de 3 sesiuni de training fizice unde învață metode diferite de predare și pe care le pun în aplicare din postura de participant, pot duce metodele de predare noi învățate direct la cursuri / seminarii și priomesc o diplomă de participare

Termenul limită de înscriere este 20 martie 2023 pe site-ul oficial al programului (www.madalinahodorog.ro/futuremanager), iar detalii sunt disponibile la adresa www.madalinahodorog.ro/future

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut