Prof. univ. dr. Simona Nicoară: „Punctul forte al Spitalului Clinic Județean de Urgență este calitatea resursei umane”

Prof. univ. dr. Simona Nicoară – șef secție Oftalmologie din cadrul SCJU – este un nume pe care-l cunoașteți deja, amintesc în acest context interviul realizat cu distinsa doamnă profesoară anul trecut, legat de dispozitivele digitale și ochi în perioada de izolare socială (6 aprilie, 2020), cu impact asupra cititorilor. Doresc să amintesc că prof. univ. dr. Simona Nicoară a introdus tehnici moderne de chirurgie vitreo-retiniană, plus realizarea primei fotocoagulări laser pentru retinopatia prematurității, respectiv utilizarea în premieră pentru România, a injecției cu anti-VEGF pentru retinopatia prematurității.

Abordarea din acest mai 2021 vizează o nouă calitate profesională, cea de director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca.

Dacă ar fi să facem o analiză SWOT, care ar fi punctele forte și care cele slabe în SCJU?

  le iau în ordine. Punctul forte al Spitalului Clinic Județean de Urgență este calitatea resursei umane. La nivelul secțiilor există specialiști de înalt nivel profesional, recunoscuți național și internațional în specialitățile lor. Aceste recunoașteri naționale și internaționale conferă spitalului statutul de centru de referință în regiune și nu numai.

Continuarea articolului este disponibilă doar pentru abonați...
Vă rugăm să accesați pagina . Nu sunteți încă abonat ? Abonați-vă

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut