Prof univ dr Claudia Gherman: „Centrul de Patologie Vasculo-Cerebrală și Neurochirurgie, cel mai important proiect derulat de SCJU Cluj”

Conferința de presă de miercuri, 12 ianuarie, susținută de managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, prof univ dr Claudia Gherman, a avut ca temă pașii realizați în proiectarea și construcția Centrului de Patologie Vasculo-Cerebrală și Neurochirurgie Cluj-Napoca, centru unic în acest areal transilvan. Sunt multe noutăți de ultimă oră, certitudinea constituind-o banii cheltuiți judicios, avansarea spre faza de construcție propriu-zisă.

În clipa de față ne apropiem de finalul primei etape de proiectare. A fost o etapă în care s-a lucrat intens, de la semnarea contractului din octombrie 2021 și până în prezent. Contractul s-a semnat pe această lucrare în luna octombrie 2021, fac această precizare, când exista deja proiectul de guvern care ne asigura de valabilitatea proiectului, respectiv de finanțarea acestuia. Hotărârea de Guvern a apărut publicată în Monitorul Oficial din 11 noiembrie, 2021, ea certificând ceea ce derulăm în prezent, investiția pentru recompartimentarea corp clădire existent și construcție corp nou de clădire, care vor reprezenta Centrul de Patologie Vasculo-Cerebrală și Neurochirurgie Cluj. Este cel mai important proiect de mare anvergură pe care l-a derulat vreodată Spitalul Clinic Județean de Urgență, proiect care ne angajează și ne responsabilizează.

Continuarea articolului este disponibilă doar pentru abonați...
Vă rugăm să accesați pagina . Nu sunteți încă abonat ? Abonați-vă

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut