Primarul municipiului Gherla – receptiv la problemele oamenilor

Primarul municipiului Gherla, Ovidiu Drăgan este un om deschis și receptiv la doleanțele locuitorilor orașului. Asta ne-a dovedit și în celelalte două mandate în care s-a aflat în fruntea urbei, dar și în cele opt luni trecute de la alegerile locale.

Inițiativele domniei sale de a ține legătura strânsă cu populația nu lipsesc nici în această vară. Chiar zilele trecute, edilul-șef a acceptat invitația de a participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri legate de administrația locală. Probleme sunt destule și în localitatea de pe Someș (dar, unde nu sunt !?). Cu această ocazie, cetățenii se pot adresa primarului cu diferite întrebări legate de bunul mers al treburilor gospodărești, de derularea diferitelor investiții, de curățenia pe domeniul public sau de calitatea serviciilor și prestărilor efectuate de angajații de la SC ADP, adică orice aspect ce ține de Primărie. De asemenea, oamenii se pot lămuri cu privire la taxele și impozitele stabilite de administrația locală, dar și cu privire la asigurarea ordinii publice pe raza municipiului. Deci, orice nelămuriri au gherlenii, pot avea încredere în primarul Ovidiu Drăgan, care prin acest mod de comunicare încearcă să le și rezolve. Scopul acestei sesiuni de întrebări și răspunsuri este de a clarifica diverse probleme ale locuitorilor orașului și de a-i liniști pe contribuabili referitor la problemele pe care ei le ridică. Întrebările se pot trimite în formularul publicat  pe site-ul GherlaInfo.

Primarul municipiului Gherla are obiceiul ca, periodic, să se întâlnească cu factorii de răspundere din diferite domenii de activitate. Recent, o astfel de întâlnire a avut loc cu managerul și cu cadrele medicale ale Spitalului Municipal, dar a avut întrevederi și cu conducerile unor unități industriale. Domnia sa este receptiv și la problemele ridicate de oameni la diferite evenimente la care participă sau când este abordat la sediul Primăriei ori chiar și pe stradă.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut