Primarul Cristian Matei le dă replica social democraților

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, cataloghează drept lipsă de respect faptul că cineva numește municipiul Turda „o comunitate eșuată”. Edilul a spus că la preluarea mandatului, în 2016, Turda era orașul unde pe cele mai multe străzi nu s-a intervenit timp de zeci de ani cu rețele de apă și canalizare învechite, însă de atunci peste 200 de zone și străzi au fost transformate. Cristian Matei ține să le mulțumească turdenilor pentru sprijin, aprecieri și înțelegere, dând asigurări că va continua să muncească și mai mult pentru a transforma Turda „într-un oraș bijuterie”.

„Turda este casa noastră, Turda este pentru toți cei care iubesc acest oraș “acasă”, un oraș istoric, un oraș frumos cu oameni buni și gospodari, Turda noastră dragă pe care o purtăm în suflet și îi ducem mereu dorul oriunde am fi.

Faptul că cineva ne numește o comunitate eșuată denotă lipsă de respect față de noi toți cei care trăim în acest oraș. Ca să gestionezi un oraș ca Turda trebuie să îl iubești așa cum este, să îi cunoști toate problemele, să cauți permanent soluții, să găsești finanțări, să faci față tuturor provocărilor, doar dacă îl iubești poți să faci cu adevărat ceva bun pentru el, din dragostea și respectul pe care îl ai pentru acest oraș și oamenii lui minunați.

Interviurile cu voi, dragi turdeni, fericiți și mulțumiți de faptul că după ani de zile vă puteți bucura de condiții normale și de o calitate mai bună a vieții este cea mai mare mulțumire pentru mine ca și primar.

Bucuria și aprecierea din ochii fiecăruia îmi dau puterea necesară pentru a continua dezvoltarea Turzii cu și mai multă îndârjire. La preluarea mandatului, în 2016, Turda era orașul unde pe cele mai multe străzi nu s-a intervenit timp de zeci de ani cu rețele de apă și canalizare învechite și cetățeni fără nicio speranță de mai bine.

Însă împreună am reușit să dăm Turzii forța de care avea nevoie să crească și crește în fiecare zi, pas cu pas, stradă cu stradă. Desigur, nu este ușor, este foarte multă muncă, sunt foarte multe provocări și probleme de rezolvat pe parcurs iar disconfortul cetățenilor în desfășurarea lucrărilor a fost inevitabil. Cu toate acestea, mulțumirea pe care o avem cu toții după fiecare muncă finalizată, după fiecare etapă încheiată cu succes, este de neprețuit.

Prin multă muncă, respect și drag față de orașul nostru am reușit treptat să transformăm peste 200 de zone și străzi din orașul nostru. Desigur, această etapă în care au fost demarate multe lucrări, nu este una foarte plăcută, dar mă bucur enorm să văd cum voi, turdenii mei dragi, apreciați eforturile depuse, iar la finalizarea fiecărei lucrări sunteți fericiți și mândri că sunteți turdeni.

Mulțumesc pentru că sunteți această frumoasă comunitate și vă asigur că voi continua să muncesc și mai mult pentru a transforma Turda într-un oraș bijuterie!”, a spus Cristian Matei.

Reacția primarului vine după ce PSD a organizat sâmbătă la Turda conferința ”Cum salvăm comunitățile eșuate?”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut