Primă uriașă pentru Camora&Co dacă vor elimina Lazio

Jucătorii campioanei României vor juca, joi, împotriva celor de la Lazio Roma, în play-off-ul Europa Conference League, iar dacă vor reuși calificarea în optimile competiției vor încasa o primă uriașă. Potrivit președintelui CFR Cluj, Cristian Balaj, jucătorii antrenați de Dan Petrescu vor împărți un pot de 200.000 de euro, dacă vor elimina Lazio joi seară.

„Suntem alături de jucători. N-am făcut nicio presiune asupra lor, chiar i-am încurajat. Există o primă de 200.000 de euro pentru jucători. Reprezentăm România și avem o responsabilitate, chiar dacă știm că întâlnim un adversar foarte puternic. Dacă nu am avea speranță, nu am fi învins Slavia Praga în două manșe. Am demonstrat că suntem o echipă puternică prin rezultatele pe care le-am avut în grupele Conference League”, a spus președintele grupării din Gruia.

De asemenea, CFR Cluj va încasa 600.000 euro în cazul în care va ajunge în optimile competiției. Până în prezent, campioana României a încasat 5,2 milioane de euro de la UEFA pentru rezultatele înregistrate în acest sezon al ECL.

Sold-out pentru meciul cu Lazio

Campioana României, CFR Cluj, a anunțat că toate biletele pentru meciul cu Lazio, din returul play-off-ului UEFA Europa Conference League, au fost vândute.

”Toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio de la Cluj, din 23 februarie, s-au epuizat! Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm să ne susțineți.
Având în vedere că meciul se joacă cu casa închisă, vă rugăm insistent să veniți din timp la stadion, pentru a evita aglomerațiile de la porți. Accesul poate fi făcut începând cu ora 17:45”, a anunțat gruparea din Gruia, pe pagina sa de Facebook.

Brigadă din Germania în Gruia

Arbitrul german Felix Zwayer va conduce partida dintre CFR Cluj şi Lazio Roma. Arbitri asistenţi au fost delegaţi Stefan Lupp şi Marco Achmuller, iar al patrulea oficial a fost desemnat Sven Jablonski.

Arbitru video va fi germanul Harm Osmers, iar arbitru asistent video a fost nominalizat conaţionala sa Katrin Rafalski.

Observatori pentru arbitri va fi slovacul Marian Ruzbarsky, iar delegat UEFA a fost desemnat islandezul Robert Agnarsson.

Partida de pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” va avea loc joi, de la ora 19:45.

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut