Prețuri ,,de pandemie” la Târgul de turism online

Până duminică, 22 noiembrie, va avea loc Târgul online de turism, organizat de rețeaua de agenții de turism și turoperare DETOUR. Târgul se va desfășura live, pe platforma online www.dertour.ro, unde peste 50 de consultanțiprezintă propuneri de vacanțe și oferte speciale, adaptate acestei perioade. Cei interesați pot sbeneficia de consultanță live personalizată pentru alegerea vacanței, prin video-call individual. Oferta cuprinde o selecție de vacanțe în destinații sigure, cu politici de plată cu avans zero, returnarea banilor în maxim 14 zile, în cazul anulării zborului din motive ce țin de pandemie, precum și prin serviciul de asigurare a vacanței împotriva riscurilor Covid-19 atât înainte de plecare, cât și în timpul vacanței, sau posibilitatea de testare Covid-19 sub prețul pieței (285 lei).

Printre destinațiile de vacanțe sigure se află Turcia, Egipt, Zanzibar, Dubai, Maldive, Republica Dominicană sau Cancun. Ofertele au reduceri de preț de până la 45%. Cei interesați de să petreacă Crăciunul, Revelionul sau vacanța școlară de iarnă într-o călătorie sigură, pot alege dintre pachetele pentru Egipt (de la 491 euro, 7 nopți), Turcia (de la 466 euro), Zanzibar (de la 1.299 euro pentru zbor charter direct, 5 nopți la hotel de 4 stele, cu mic dejun și cină festivă de Revelion) sau Maldive (de la 1.299 euro pentru 6 nopți, zbor direct charter, hotel 4 stele, mic dejun și cină festivă de Revelion). Pentru siguranță, pasagerii trebuie să prezinte la îmbarcarea din România un test negativ PCR.

Există oferte și cu reduceri Early Booking (până la 45%) pentru vacanța de vară 2021, fără avans, cu renunțare gratuită în cazul anulării zborului din cauza pandemiei și garanția returnării banilor.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut