Președintele campioanei României după al treilea eșec în cinci meciuri: ”Suntem supărați și dezamăgiți!”

CFR Cluj a înregistrat două eșecuri consecutive, și trei în total în ultimele cinci meciuri din SuperLigă, și este pe locul doi în clasament, la două puncte distanță de liderul Farul Constanța. Campioana României va juca joi, la Roma, cu Lazio, în 16-imile de finală ale UEFA Europa Conference League.

Președintele clubului din Gruia, Cristian Balaj, se declară nemulțumit de parcursul echipei în acest moment, și speră într-un rezultat bun în capitala Italiei, în perspectiva meciului retur din Gruia, de săptămâna viitoare.

„Ne așteaptă un meci greu cu Lazio. Din ce am înțeles, vor evolua cu echipa cea mai bună, pentru că a devenit un obiectiv câștigarea Conference League. Lazio este un adversar de temut pentru multe echipe din campionate importante ale Europei, nu doar pentru România.

Bineînțeles, ei rămân cu prima șansă. Îmi doresc un rezultat care să ne mai acorde șanse în meciul retur, din data de 23 februarie, de la Cluj-Napoca. Vrem să rămânem în lupta pentru calificare. Dar raportat la ultimele meciuri, este greu”, a declarat, luni, președintele grupării din Gruia.

”Nu ascundem faptul că suntem nemulțumiți în legătură cu modul în care ne-am prezentat la ultimele două partide. Nu suntem învățați să pierdem! Trebuie să vedem care sunt motivele. Așteptam mai mult.

Sunt mai mulți factori. A fost iritare în rândul băieților. În anumite situații ei se simt dezavantajați de greșelile de arbitraj, tot vin și îmi spun. Chiar dacă nu sunt greșeli atât de importante.

Domnul Varga era dezamăgit, supărat, un cumul de sentimente. Cum suntem și noi, de altfel. Dar în continuare este alături de echipă, pentru că jucătorii au demonstrat. Li se asigură cele mai bune condiții de pregătire, contracte la un nivel ridicat, dar nu este suficient. Trebuie să dai dovadă de sacrificiu”, a mai spus Cristian Balaj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut