Premii record la ediția aniversară a maratonului Wizz Air Cluj-Napoca

Ediția a 10-a, aniversară, a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, amânată de trei ori din cauza restricțiilor impuse de pandemie, va avea loc, la Cluj-Napoca, duminică, 7 noiembrie și va fi dotată cu premii substanțiale.

Desfășurarea evenimentului va fi supusă noilor condiții impuse de autorități, astfel că cea mai lungă zonă pe care se va putea concura are 10,5 km. În aceste condiții, alergătorii înscriși la maraton vor parcurge acel traseu de patru ori, iar cei înscriși la semimaraton îl vor parcurge de două ori.

În concurs pot alerga persoanele vaccinate cu schema completă sau cele trecute prin boală în ultimele 180 de zile.

Premiile oferite pentru cei care aleargă la cele 5 probe (Maratonul Wizz Air, Semimaratonul Hervis, Ștafeta ZUZU Fit, Cros 10 km Garmin sau Cros 4 km Vaxicum) sunt cele mai mari din istoria competiției și depășesc 60.000 de lei.

Pentru a evita aglomerația în punctele de ridicare a kiturilor de concurs, acestea vor putea fi ridicate timp de trei zile, pe 5, 6 și 7 noiembrie, de la Cluj Arena, după următorul program: * vineri, 5 noiembrie, orele 14 – 20 * sâmbătă, 6 noiembrie, orele 10 – 20 * duminică, 7 noiembrie, orele 7 – 8. La ridicarea kitului de concurs, participanții trebuie să facă dovada vaccinării cu schema completă sau a trecerii prin boală în ultimele 180 de zile, iar pe baza dovezii vor primi o brățară cu care vor participa duminică la eveniment.

Alergătorii care își doresc să participe la competiție, dar nu se încadrează în niciuna dintre condițiile obligatorii prevăzute de lege pentru participare (vaccinare cu schemă completă sau trecerea prin boală în ultimele 180 de zile) pot participa la evenimentul virtual / individual, 3.0 Wizz Air Cluj-Napoca VIRTUAL Marathon, care se va desfășura în perioada 6 – 14 noiembrie. Avantajul aici este că nu există nicio restricție de participare, iar traseul este stabilit de fiecare participant, indiferent de locul în care se află.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut