Premii de peste 60.000 de lei pentru copiii participanți la FliPiada

Toți copiii cu vârsta între 7 și 14 ani, care au participat la un atelier de educație financiară FLIP Școala de Bani pe Roți, pot participa la o vânătoare de comori online – FliPiada -, lansată de Global Money Week, Școala de Bani și Școala de Valori, cu ocazia săptămânii educației financiare.

Competiția se va desfășura în perioada martie – iunie 2021, iar participanții vor fi împărțiți în două grupe de vârstă: Detectivii (7-10 ani) și Exploratorii (11-14 ani). Înscrierile pentru prima grupă vor începe în 22 martie, iar pentru cea de-a doua grupă, în 25 martie. Cei care se înscriu mai repede, pe durata Global Money Week (22-28 martie) vor primi puncte suplimentare – au anunțat organizatorii.

Elevii interesați trebuie să intre pe website-ul Școlii de Valori – https://escoaladevalori.ro/flipiada, să-și facă un cont și să treacă de etapa de verificare a participării la atelierele FLiP.

Pe parcursul FLiPiadei, participanții se vor organiza în echipe și vor parcurge mai multe etape ce presupun rezolvarea unei serii de exerciții și scenarii, folosindu-se de cunoștințele dobândite în atelierele de educație financiară. Obiectivul Detectivilor și Exploratorilor este să strângă cât mai multe puncte FliPcoins – moneda jocului, iar în finală se vor califica primele 25 de echipe din fiecare categorie, în funcție de punctajul obținut.

Competiția va avea premii în valoare de peste 60.000 lei, astfel: pentru participanții din categoria de vârstă 7 – 10 ani: premiul I – cont de economii BCR în valoare de 4.000 lei, premiul al II-lea – cont de economii BCR în valoare de 2.000 lei; pentru participanții din categoria de vârstă 11 – 14 ani: premiul I – cont de economii BCR în valoare de 6.000 lei, premiul al II-lea – cont de economii BCR în valoare de 3.000 lei. Toți cei care se califică în etapa finală vor beneficia de premii de participare: pușculițe, exemplare ale cărții Școala Banilor Bine Crescuți și ateliere de valori personale.

FLiP, Școala de Bani pe Roți este un proiect al Băncii Comerciale Române, derulat în parteneriat cu Școala de Valori, prin care Școala de Bani devine o caravană educațională la bordul unui camion modular. După debutul pandemiei, Școala de Bani pe Roți a trecut în online.

M. TRIPON

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut