Poșta Română, pregătită pentru Black Friday

Peste 600 de oficii poștale își așteaptă clienții inclusiv sâmbătă, 14 noiembrie și duminică, 15 noiembrie, pentru ridicarea coletelor comandate. Totodată, livrarea va fi posibilă, la cerere, și direct la ușa destinatarului, în toate localitățile din țară – informează compania.

Potrivit sursei citate, pentru a face față vârfului de activitate din această perioadă, Poșta Română s-a pregătit, atât din punct de vedere logistic, cât și al personalului implicat, să poată susține, zilnic, livrarea a peste 100.000 de colete, începând cu data de 13 noiembrie. De asemeni, compania a extins serviciul de SMS și anunță destinatarul printr-un mesaj în momentul în care expediția ajunge în oficiul ales de client sau când livrarea la ușa acestuia se apropie. SMS-ul conține numărul AWB al trimiterii, numărul și programul oficiului poștal, precum și suma de plată ramburs, dacă nu a fost deja achitată online, cu cardul.

Coletele conținând comenzile efectuate în perioada Black Friday și livrate în oficii vor fi păstrate până la 10 zile calendaristice, de la data sosirii în unitate, în funcție de opțiunea expeditorului. De asemeni, clientul are posibilitatea deschiderii coletului pentru verificarea conținutului, sau are posibilitatea de a returna coletul, timp de 30 de zile, prin intermediul celor peste 600 de subunități dedicate.

Expedițiile sunt monitorizate în sistem Track&Trace pe tot parcursul lor, de la prezentare, până la livrare.

Lista oficiilor cu program prelungit, în această perioadă, se regăsește pe site-ul companiei,  www.posta-romana.ro/gaseste-oficiu-postal.html.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut