Polițiștii clujeni au montat radare în cascadă pe DN 1 E 60

Aproape 90 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polișiștii clujeni în cadrul unei acțiuni în sistem cascadă derulată pentru identificarea șoferilor vitezomani.

Acțiunea a avut loc în cursul zilei de ieri, 23 mai a.c., și s-a desfășurat în colaborare cu polițiștii bihoreni pe sectorul de drum DN1 – E60.

Astfel, cu ajutorul a 14 aparaturi de tip radar, amplasate în sistem cascadă s-au aplicat 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 110.000 de lei, dintre care 89 au fost constate la încălcarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 20 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute și 7 certificate de înmatriculare.

În jurul orei 15.00, la km 462, pe limită de viteză de 60 km/h, polițiștii au surprins cu aparatul radar un autoturism ce rula cu viteza de 124 km/h, condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Turda. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

În jurul orei 15.40, la km 450, în localitatea Copăceni, un tânăr în vârstă de 27 de ani, care conduce o motocicletă, a fost surprins în timp ce efectua o depășire neregulamentară și rula cu viteza de 127 km/h, pe un sector de drum cu limită de 70km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2150 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut