Ploile au făcut ravagii la Ocolișel

Precipitațiile abundente care s-au înregistrat joi seara în zona de nord est a Munților Apuseni au făcut dezastre în zona comunei Iara. Din informațiile transmise de ISU Cluj, drumul care face legătura între DN 75 și localitatea Ocolișel este impracticabil după ce o porțiune s-a surpat în urma ploilor. De asemenea, zeci de gospodării au rămas fără curent după ce a fost afectată rețeaua de transport electric. „Drumul este afectat în mare proporție și este impracticabil, o porțiune este surpată, la cca doi km înainte de intrarea în localitate. De asemenea, sunt mai mulți copaci, de mari dimensiun, căzuți peste drum și la care nu s-a putut ajunge cu autospeciale sau alte utilaje pentru a fi îndepărtați de pe carosabil. A fost afectată o parte din rețeaua de alimentare cu energie electrică din localitate, astfel fiind cca 30 de gospodări sunt decontate de la rețea în aceste momente.
Pompierii au cercetat toate gospodăriile din localitate și nu au fost identificate persoane a care să fie în pericol și nici subsoluri inundate cu apă”, a transmis ISU Cluj.

Prefectul județului Cluj, Tasnady Szilard a anunțat că în cursul zilei de vineri Comitetul Local pentru Situații de Urgență va face demersuri pentru repararea drumului iar distribuitorul de energie electrică va remedia defecțiunea la rețea.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut