Platformă online pentru obținerea compensațiilor oferite prin RCA

 Deținătorii platformei online PayPact, care ar urma să faciliteze procesul de obţinere a compensaţiei pentru accidente acoperite de asigurarea RCA, susțin că aceasta urmează să fie lansată în curând.

Antreprenorii care dezvoltă site-ul PayPact susţin că, în urma întocmirii unei constatări amiabile online, platforma va plăti clienţilor RCA despăgubirile în maxim 48 de ore.
„Inovaţia PayPact constă în procesul de înregistrare a dosarelor de daune prin intermediul aplicaţiei web. PayPact a creat un user flow complet care permite realizarea dosarului de daună pe smartphone, în câteva minute de la producerea accidentului. Informaţiile sunt preluate în mare parte automat, împreună cu imaginile şi documentele aferente. Ulterior, acestea sunt procesate de evaluatorii acreditaţi şi trimise societăţii de asigurare împreună cu o evaluare a daunelor. După aprobarea asiguratorului, PayPact transferă banii direct în contul clientului în maximum 48 de ore”, se menţionează în comunicatul remis în numele platformei.
Directorul general al PayPact, Dan Cobeanu, arată că prin folosirea platformei timpul de procesare a dosarului daunei se reduce de la peste 60 de minute la 10 minute. „PayPact reduce timpul de aşteptare pentru obţinerea compensaţiei financiare la doar 48 de ore de la aprobarea dosarului de către asigurator. Păgubiţii pot deschide şi trimite dosarul de daună digital prin aplicaţia web PayPact, care îi ghidează la fiecare pas, astfel întreg procesul se reduce de la peste 60 de minute la doar 10 minute. Informaţiile şi estimările daunei sunt transmise automat companiilor de asigurare pentru validare rapidă. Odată aprobat un dosar, clientul păgubit are posibilitatea de a primi banii în 48 de ore direct de la PayPact”, a afirmat directorul general al platformei, citat de Agerpres.
Reprezentanții PayPact afirmă că lucrează în parteneriat cu companiile de asigurare şi are capacităţi extinse pentru antifraudă şi pentru analiză de date, identificând clienţii la standarde bancare de securitate şi punând la dispoziţie un sistem performant de interoperabilitate a datelor, se precizează în comunicat.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut